Стратегія федеральних даних: концептуальна частина «Порядку денного Президента в галузі управління» (США, 2018-2020 рр.) - Онуфрієнко, Олексій (Аспекти публічного управління, 2021)
Проаналізовано Стратегію федеральних даних як центральну концептуальну частину «Порядку денного в галузі управління» Президента США Д. Трампа 2018 р., визначено її місце серед інших ініціатив із цифровізації публічного врядування в США, зокрема стосовно програми «Відкритий уряд» Президентської адміністрації Б. Обами, з’ясовано її специфічну публічно-адміністративну логіку, окреслено зміст цього проєкту крізь призму актуальних завдань цифровізації публічного врядування у цій державі.