Використання цифрової мережі публічних сервісів та послуг у процесах оцінювання спроможності територіальних громад - Корнієвський, Сергій (Аспекти публічного управління, 2021)
В роботі розглядаються питання створення та використання цифрових мереж публічних сервісів та послуг у процесах оцінювання спроможності новостворюваних територіальних громад щодо надання зазначених послуг. Визначено, що преважна більшість показників структури паспорту спроможної територіальної громади корелюється із даними мереж публічних сервісів та послуг. Це дозволяє використати ці дані в ході процесу оцінювання спроможності новостворюваних об’єднаних територіальних громад щодо надання населенню повного спектру якісних публічних сервісів та послуг.