Етос державної служби України: теоретико-емпіричні аспекти - Письменний, І. В.; Липовська, Н. А. (Аспекти публічного управління, 2015)
У статті розкриваються підходи до інтерпретації етосу державної служби України, пропонуються способи його оцінювання за результатами аналізу емпіричних досліджень, проведених авторами у 2014 р., розглядаються процедура та техніка проведення соціологічного дослідження етосу державних службовців.