Роль індикаторів у системі управління сучасним містом - Польська, Л. О. (Аспекти публічного управління, 2014)
У статті аналізується поняття індикатора, його місце і роль у системі управлін-ня містом. Представлено типи індикаторів, методи збору необхідної інформації для розрахунку індикаторів, а також використання системи індикаторів в якості інстру-менту для проведення моніторингу реалізації планів, проектів та програм соціально-економічного розвитку міста.