Функціонально-аналітичне забезпечення управління процесами розвитку регіонів - Bobrovska, O. Y. (Аспекти публічного управління, 2017)
Досліджено чинники впливу на якісне формування і плин процесів розвитку територій регіонів як складових системи «природа – суспільство – людина». Окреслено види і зміст функцій управління стосовно побудови і підтримки процесів розвитку. Визначено параметри сталості і збалансованості процесів розвитку, показники результативності і методи їх розрахунків.