Запровадження єдиної інформаційної системи в контексті реформування публічного управління соціальною сферою - Бородін, Євгеній (Аспекти публічного управління, 2021)
Цифрова трансформація різних сфер суспільного життя України, що безпосередньо впливає на реформи публічного управління, вже увійшла до порядку денного не тільки стратегічного планування, але й поточних практичних дій органів державної влади та місцевого самоврядування. Важливого значення набуває питання створення різноманітних інформаційних систем (єдиних інформаційних систем) для вирішення широкого комплексу проблемних ситуацій окремих сфер публічного управління та надання органами влади різноманітних послуг населенню. Метою дослідження є визначення особливостей розроблення та запровадження в Україні єдиної інформаційної системи соціальної сфери як складової державної політики цифрової трансформації.