Проведення громадських обговорень проектів регуляторних актів органів місцевого самоврядування - Сомсіков, К. В.; Соколовська, О. О. (Аспекти публічного управління, 2019)
З метою упорядкування проведення громадських обговорень проектів регуляторних актів органів місцевого самоврядування автори розробили Типовий порядок проведення громадських обговорень проектів регуляторних актів органів місцевого самоврядування. Його було підготовлено експертами громадської організації «Регіональна асоціація магістрів державного управління» в рамках реалізації проектів «Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання м Нікополь» та «Реалізація регрантингової програми у Маріуполі і Нікополі», що впроваджується Центром підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» у співпраці з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні (EUACI). EUACI фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії (DANIDA). Погляди, висновки та рекомендації належать авторам цього порядку і не обов’язково відображають думку EUACI, Європейського Союзу та DANIDA. Типовий порядок проведення громадських обговорень проектів регуляторних актів органів місцевого самоврядування було обговорено на круглих столах та семінарах з органами місцевого самоврядування Дніпропетровської області.