Громадянський діалог як форма взаємодії між владою та суспільством - Письменний, І. В.; Липовська, Н. А. (Аспекти публічного управління, 2019)
Для зниження суспільної напруги, розвитку взаємодії між владою та громадянським суспільством, розвитку засад демократії особливе значення має інституціоналізація громадянського діалогу. Стаття присвячена аналізу сутності громадянського діалогу, умов та механізмів його забезпечення. Обгрунтовано, що застосування громадянського діалогу в системі публічного управління є потужним інструментом стабілізації суспільних відносин в Україні.