Формування управлінської культури керівників територіальних органів Державної фіскальної служби України (на прикладі митниць) - Липовська, Н. А.; Квеліашвілі, І. М. (Аспекти публічного управління, 2015)
У статті розглядається управлінська культура керівників територіальних органів Державної фіскальної служби України, від рівня якої залежить ефективність її функціонування. Доводиться, що економічна діяльність, яка є культурно-історичним феноменом, обумовлює значущість сервісних послуг, що надаються митницею, додає риси своєрідності самій управлінській культурі. Розглядається кадровий потенціал митних органів крізь призму соціокультурних орієнтацій.