Модернізація державної податкової служби в контексті розвитку електронного оподаткування - Матвейчук, Л. О. (Аспекти публічного управління, 2016)
Досліджено процес модернізації податкової служби країни в площині розвитку електронного оподаткування. Розкрито і проаналізовано стадії модернізації та поетапний розвиток автоматизації процесів адміністрування податків, інформатизації та розвитку інформаційної інфраструктури державної податкової служби. Описано відомчу інформаційноаналітичну систему : створення, стан та напрями розвитку. Доведено необхідність використання інновацій та інформаційних технологій у діяльності податкової служби України для підвищення ефективності діяльності та формування нової моделі державного управління оподаткуванням.