Державне управління системою технічного обслуговування пожежно-рятувальної техніки при передачі частини функцій до аутсорсингу - Govorun, S. V. (Аспекти публічного управління, 2017)
У статті проаналізовано ефективність державного управління системою технічного обслуговування і ремонту пожежно-рятувальної техніки в Україні. Зокрема з`ясовано, що на теперішній час вона потребує негайних докорінних змін, котрі зламають механізм блокування ефективної роботи по підтриманню в належному технічному працездатному стані пожежно-рятувальної техніки. Охарактеризовано закономірності, що існують у цій системі. Оцінено вплив діяльності органів державного управління у цій сфері. Запропоновано принципово нову трирівневу багатоканальну систему технічного обслуговування і ремонту пожежно-рятувальної техніки із передачею частини функцій на третьому рівні до аутсорсингу. Доведено із позиції теорії ймовірності, що запропонована система має переваги у надійності функціонування над іншими. Запропоновано прийняти трирівневу багатоканальну систему як основну для реформування системи технічного обслуговування і ремонту пожежно-рятувальної техніки.